sábado, 27 de julio de 2013

L'Anna Grifols amb la seva primera novela






El dia 16 de Juliol, dia de la Verge del Carme, patrona del poble de Calafell on ella viu amb la seva família, va ser presentat el seu primer llibre  " Futuro imperfecto", segons ens explica a la presentació un repte o un somni aconseguit, ja que des de petita, molt petita feia els seus contes, o enviava al concurs de cartes romántiques  de Calafell, que porta ja 20 anys i ella ha participat uns quans cops. 
Al institut ja li reconeixien el seu mèrit i per millorar l'estil i el mètode va apuntarse als tallers literaris de trama i caracteritzacìò de personatges, que es feien a la Casa Barral, on ens varem coneixer. Era, i es molt jove encara, en aquells grups d'escriptors amb ganes de apendre o millorar, on han sortit, que recordi  ara com 6 escritors des de llavors ( alguna cosa varem apendre), però sobretot ens queda l'amistat. El Ramón Valls va ser un alumne també d'aquells tallers i porta 5 llibres escrits des de llavors i avui li presenta el seu primer a L'Anna, primer a Tarragona i avui al seu poble.
L'Anna es diplomada en Nutrició Humana i Dietética, post-graduada en nutrició deportiva. Actualment treballa com dietista-nutricionista deportiva.
Li encanta la seva professió, escriure i els cavalls.
Ha acabat el seu primer llibre amb 21 anys, mireu si té temps de fer-ne mols més.
Jo li desitjo de cor que disfruti fen-ho ja que ara potser no guanyi diners amb la escritura, però ... ves a saber dins d'uns anys.




No hay comentarios:

Publicar un comentario